Aluplastic.be

Nederland

Een huis kopen – Tips voor het werken met uw makelaar

Makelaar

Een huis kopen – Tips voor het werken met uw makelaar

Dus je bent op zoek naar een nieuwe makelaar? Het inhuren van een vastgoedbeheerder of makelaar is misschien wel de beste beslissing die u voor nu en in de toekomst kunt nemen. Hoewel een makelaar u bij onderhandelingen kan vertegenwoordigen en de deal kan sluiten, zullen de aanbevelingen van een makelaar hoogstwaarschijnlijk afkomstig zijn van zijn of haar netwerken. Daarom profiteert u van hun netwerk (dat betrouwbaarder kan zijn dan een particulier) als het gaat om het vinden en kwalificeren van gekwalificeerde verkopers.

Maar hoe zit het met degenen op de vastgoedmarkt die hun eigen huis verkopen? Wat verwacht u van uw makelaar? Hoe weet je dat je de diensten krijgt die je nodig hebt, als je een vreemde inhuurt? Hier zijn enkele suggesties van wat u van uw agent mag verwachten: bekendheid met de markt, toegankelijkheid, bewezen succes en het vermogen om met de verkopers samen te werken. Dit zijn de dingen die u mag verwachten van elke makelaar met wie u samenwerkt, aangezien elke verkoper uniek is en een andere manier van verkopen vereist.

Als onervaren koper wilt u een makelaar die de vastgoedmarkt goed kent en bekend is met de omgeving. Ervaren makelaars kennen de lokale markt en hebben ervaring met zowel kopers als verkopers klik. Bovendien is het goed om iemand te kiezen die bereid is de tijd te nemen om naar uw wensen te luisteren, zelfs als ze zelf geen koper zijn. U wilt een makelaar die de tijd neemt om te begrijpen wat uw specifieke behoeften als koper zijn – het is beter om dit inzicht te krijgen van iemand met ervaring dan van iemand die alleen maar de verkoop wil sluiten.

Zoek meer informatie op: Makelaardij Schierbeek

Related Posts