Meer resultaten voor alu poorten

alu poorten
Aluminium en massiefbouw poorten Pouleyn.
Pouleyn tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek, en niet op de gebruikelijke gelaste manier. Pouleyn heeft zijn eigen gamma aluminium profielen waardoor elke poort een unieke en meesterlijke afwerking heeft. Kenmerkend voor deze tuinpoorten zijn de diverse Pouleyn designs. Dankzij het gebruik van innovatieve concepten zoals verschillende oplegprofielen, massief hout als vlakvulling, het gebruiken van glas, een aluminium vlakvulling, en zelfs een hoogstaand materiaal als keramiek, kunnen wij de klant een poort aanbieden die een luxe uitstraling heeft, en bovendien uitblinkt in kwaliteit.
Aluminium en massiefbouw poorten Pouleyn.
In huis ontworpen unieke modellen waarbij de palen en structuur in aluminium een strakke look combineren met een poortvlak dat massief is opgebouwd uit duurzaam Pouleyn Thermowood. Bij deze gepatenteerde techniek kan men de poort afwerken met diverse designs en motieven. Zo krijgt de poort een moderne en strakke look en heeft ze nog steeds de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Innovatie staat voorop. Door een passie voor product en gedrevenheid slaagt Pouleyn er in om steeds te blijven innoveren. Deze modellen zijn slechts een indicatie van de vele mogelijkheden. Wenst u een poort in een specifieke kleur, aansluitend bij uw ramen of deuren? Onze poorten zijn verkrijgbaar in elk RAL kleur naar uw keuze.
Bestel online uw aluminium tuinpoort J-Technics.
Poorten en hekwerk model Glenfiddich S. Poorten en hekwerk model Glenfiddich L. Poorten en hekwerk model Kwai Gesloten. Poorten en hekwerk model Kwai Open. Poorten en hekwerk model Fiana. Poorten en hekwerk model Pegassi. Poorten en hekwerk Nieuwe modellen en projecten. Home / Maak uw keuze uit onze aluminium tuinpoorten.
Aluminium poort Capri 120 x 300 cm antraciet MakroShop.
Afmeting profiel binnenwerk: 25 x 40 x 150, mm. Palen met voet 60 x 60 x 4 mm. De palen zijn 12 cm langer dan de poorten, zij worden op een voet geplaatst met de afmeting 120 x 120 x 4 mm.
Aluminium poorten Brugge SBT Projects.
Voor aluminium poorten werken we samen met fabrikant Alupoort uit Zemst, die een totaalaanbod aan aluminium poorten levert. Klanten kunnen steeds een kijkje nemen in de showroom van Alupoort en kunnen ook telkens een beroep doen op ons deskundig advies.
Draaipoorten in staal, aluminium of hout, kantelpoorten, sectionale poorten, Gent, Aalter, Waasmunster Dirix Automatisatie.
Design draaipoort in staal en/of aluminium. Onze design draaipoorten worden steeds opgebouwd uit een metalen kader, dit zorgt ervoor dat je een robuuste en sterke poort hebt wat zich vertaalt in een heel lange levensduur. Nadien kan de poort bekleed worden met aluminium.
Gardipoort aluminium schuifpoorten, draaipoorten en schuttingen.
Edinburgh B schuifpoorten. Edinburgh R schuifpoorten. Fulda 200 schuifpoorten. Fulda 400 schuifpoorten. Lake Ontario schuifpoorten. Luxus B schuifpoorten. Luxus R schuifpoorten. Luxus R140 schuifpoorten. Luxus RK200 schuifpoorten. Luxus Ruit schuifpoorten. Shannon 100 schuifpoorten. Shannon 140 schuifpoorten. Veluwe B schuifpoorten. Veluwe R schuifpoorten. Beekvliet B draaipoorten. Beekvliet R draaipoorten. Edinburgh B draaipoorten. Edinburgh R draaipoorten. Fulda 200 draaipoorten. Fulda 400 draaipoorten. Lake Ontario draaipoorten. Luxus B draaipoorten. Luxus R draaipoorten. Luxus R140 draaipoorten. Luxus RK200 draaipoorten. Luxus Ruit draaipoorten. Shannon 100 draaipoorten. Shannon 140 draaipoorten. Veluwe B draaipoorten. Veluwe R draaipoorten. 1 2 3. Wij bieden draaipoorten in alle maten en uitvoeringen. Bekijk alle draaipoorten. Wij bieden schuifpoorten in alle maten en uitvoeringen. Bekijk alle schuifpoorten. Wij bieden schuttingen in alle maten en uitvoeringen. Bekijk alle schuttingen. Gardipoort poorten en schuttingen. Gardipoort, uw partner bij uitstek voor de realisatie van uw aluminium poort en schutting.
Aluminium poorten: Uitvoeringen en prijzen.
In veel uitvoeringen verkrijgbaar. Kostprijs aluminium poort. Bij het bepalen van de prijzen van een poort zijn er heel wat zaken die een rol spelen. Niet alleen is de grootte en de gewenste vorm van belang maar is ook het type poort bepalend voor de prijs. Voor het afsluiten van een oprit met een mechanische schuifpoort moet je rekening houden met prijzen van 5000 tot 8000 euro.
Garagepoorten, Sectionale Poorten Alu PVC Antoine Affligem.
Maar wist u dat de nieuwe generatie garagepoorten ook uitzonderlijk goed isoleert? Zo houden de sectionale garagepoorten op maat van Alu PVC Antoine geluid en koude buiten de deur. Garagepoorten waren vroeger een zwakke plek in de beveiliging van woningen.
POORTEN PVC/ALU/HOUT Vanhouwe.
ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN. HOUTEN RAMEN EN DEUREN. Your cart is empty. Your cart is empty. Tel: 052 42 30 30. PVC RAMEN EN DEUREN. ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN. HOUTEN RAMEN EN DEUREN. PVC RAMEN EN DEUREN. ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN.
Draaipoorten: stevig en stijlvol AG Design.
De maximale opening van uw aluminium draaipoort hangt af van de hoogte en het model van de draaipoort die u kiest. Wilt u een geautomatiseerde poort? Dan hangt het type motor dat we gebruiken af van de poort die u kiest. Gelukkig hebben we voor elke poort een passende oplossing. Glenfiddich op kader. Glenfiddich op kader. Missouri B Verso. Missouri R 140. Project: Van Baelen. Heeft u interesse in onze poorten?

Contacteer ons