Op zoek naar verkoopprijzen?

verkoopprijzen
verkoopprijzen Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: verkoopprijzen DE verkoopprijzen EN verkoopprijzen ES. Vertalingen verkoopprijzen NLFR. We hebben geen vertalingen voor verkoopprijzen in Nederlands Frans.
Koopsominformatie Koopsominformatie van Productinformatie. uw postcode nodig? Bestel online Kadaster.nl.
Ga naar Eigendomsinformatie. Koopsominformatie van woningen met een bepaalde postcode. Koopsominformatie via de webwinkel. Een overzicht van verkoopprijzen van huizen en appartementen met een bepaalde postcode bijvoorbeeld 1234AB die dit jaar en de 5 jaar hiervoor zijn gekocht door particulieren. de datum waarop de woning is verkocht. de verkoopprijs / koopsom. de oppervlakte van het perceel dit geldt niet voor appartementen. Verkoopprijs woning of appartement niet altijd bekend. De aankoopprijs is niet bekend.: als er geen postcode en huisnummer in de akte staan bijvoorbeeld bij een appartement of een recreatiewoning. als het gaat om een voormalige huurwoning. als een bouwkavel of een ander stuk grond is gekocht. als een perceel na de overdracht gesplitst is. Het is dan niet meer duidelijk welk bedrag voor welk deel is betaald. als de overdracht niet het gevolg is van verkoop, bijvoorbeeld bij een echtscheiding of erfenis. als de aankoopprijs kleiner is dan 5.000, of groter dan 5.000.000. Verkoopprijs nieuw gebouwde woning. Vraagt u de prijs op van een nieuw gebouwde woning?
Verkoopprijzen.
verkoopprijzen Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
de gemiddelde verkoopprijzen 103. verkoopprijzen van de bedrijfstak van de unie 70. verkoopprijzen van de bedrijfstak van de gemeenschap 57. De verkoopprijzen per eenheid en de productie bleven vrijwel gelijk. Les prix de vente unitaires et la production sont demeur├ęs pratiquement stables.

Contacteer ons