Meer resultaten voor poort oprit aluminium

poort oprit aluminium
Draaipoort oprit: dure offertes Bouwinfo.
Bis Beurs 2020. U bent hier. Home Forum Tuin Rondom het huis Draaipoort oprit: dure offertes. Forum Nieuwe berichten FAQ. Draaipoort oprit: dure offertes. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 12/03/2006. Geplaatst op: 11-02-2013 153810.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Beste bouwers, verbouwers., Ik wil een draaipoort laten plaatsen met volgende kenmerken en volgens plan in bijlage.: poort volledig dicht, dus niet doorkijkbaar maar volle platen. totale afstand muur woning tot muurplaat 435m., hoogte draaipoort: bij voorkeur 1M80. een deurtje van ongeveer 90 cm breed aan de linkerzijde van de draaipoort gezien vanaf de straat. 2 x paal van 15/15? draaipoort 2 vleugels of 1 grote vleugel indien mogelijk met totale breedte van ongeveer 3, 15 meter. automatisering is nodig. Liefst met codeklavier op de paal aan het deurtje en ook met afstandsbediening. uitvoering in aluminium of metaal.
Draaipoorten in staal, aluminium of hout, kantelpoorten, sectionale poorten, Gent, Aalter, Waasmunster Dirix Automatisatie.
Een schuifpoort zal altijd in één geheel zijdelings wegschuiven, perfect als je zoveel mogelijk van de diepte van je oprit gebruik wil maken of als je oprit heel hard omhoog helt. Hou er dus wel rekening mee dat je voldoende plaats nodig hebt zodat de poort kan opzijschuiven. Design schuifpoort in metaal of aluminium.
Aluminium Poorten Industriële poorten.
Poort voor villabouw. Aluminium poorten: Uitvoeringen en prijzen. Aluminium poorten: voordelen opties. Aluminium poorten zijn licht van gewicht en in tegenstelling tot hout volledig onderhoudsvrij. Aangezien het sterke poorten zijn, kun je er grote overbruggingen mee maken en is automatiseren geen probleem. Zo kun je met een aluminium schuifpoort een oprit of inrit effectief beveiligen.
Wie is Poortland? Poortland.
Aluminium poorten geschroefd. Massieve Houten poorten. Maandag donderdag Showroom: 09.00 12.00u en 13.00 18.00u. Vrijdag Showroom: 09.00 12.00u en 13.00 17.00u Telefooncentrale 09.00 12.00u en 13.00 17.00u. Zaterdag Showroom: 10.00 16.00u. Zon en feestdagen gesloten. POORTLAND NV/SA Hombeeksesteenweg 164 166 2800 Mechelen. 32 015 432 111 info@poortland.be. Klik hier voor offerteaanvraag via onze website. Volg ons op Facebook. 2015 2020 Design and Realisation: Tisda Webdesign.
Home Marc Waegeman Poorten.
Wij helpen u graag uw droom te realiseren. Maatwerk als maatstaf. Enkel zo kunnen we garanderen dat elke realisatie onze naam waardig is. Onze realisaties zijn van uiterst degelijke kwaliteit. Hierdoor kunnen we gerust stellen dat we duurzaam werk afleveren! Stipte en tijdige plaatsing is essentieel voor een goede samenwerking. Wij doen er alles aan om tijdig en stipt te plaatsen. Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit. En die kwaliteit zit hem in de nauwkeurigheid en details. Enkele recente realisaties. We tonen u graag enkele van onze laatste realisaties. We zijn dan ook fier op wat we doen. Bekijk gerust al onze projecten om een beter zicht te krijgen op uw mogelijkheden. BEKIJK AL ONZE PROJECTEN. Strekmetaal 1 Marc Waegeman 2019-09-27T0911250000.: Gallery Strekmetaal 1. strekmetaal 1 Marc Waegeman 2019-09-27T0910510000.: Gallery strekmetaal 1. Hout 82 Hoevepoort padouk schuifpoort Marc Waegeman 2019-09-27T0906470000.: Gallery Hout 82 Hoevepoort padouk schuifpoort. Wat zeggen onze klanten. We waren al een poosje op zoek naar de perfecte poort maar vonden niet wat we zochten. Waegeman Poorten kwam langs en stelde een poort voor die echt 100% paste in onze stijl.
Poort oprit: Materialen, Uitvoeringen, Inspiratie Prijzen overzicht.
Om de poort de gewenste uitstraling te geven, wordt vervolgens een poedercoating aangebracht, met structuur of gladde afwerking, in een RAL-kleur naar keuze. Lees hier meer over metalen poorten. Aluminium poort oprit. Aluminium is eigenlijk een soort metaal zie hierboven.
Poorten Desmet Ieper Draaipoorten, Schuifpoorten, Automatisatie en Toegangscontrole.
Poorten Desmet Ieper maakt en installeert kwalitatieve poorten en hekkens op maat en automatiseert schuif en draaipoorten, alsook garagepoorten. Sinds kort maken ook aluminium poorten deel uit van ons gamma. Een poort met de juiste materiaalkeuze: hout, metaal, aluminium of een combinatie ervan.
Vergelijking hout-metaal-aluminium tuinpoorten Hortipoort bvba.
Roest bij stalen tuinpoort. Vermijd roest en rot aan je tuinpoort! Een houten tuinpoort of tuinhek rot, samen met haar palen, weg in de grond en zakt mettertijd in wegens speling op haar pen en gatverbinding. Een stalen tuinpoort roest mettertijd. De gegalvaniseerde laag, die wordt aangebracht voor de laklaag, wordt tijdens het opschuren namelijk ook vaak weggeschuurd. De holle poortkaders aan de binnenkant zijn evenmin volledig gegalvaniseerd. Bovendien worden tuinpoorten met vlakke platen nooit gegalvaniseerd, om te voorkomen dat de plaatvullingen kromtrekken. Daarom worden ze gemetaliseerd, wat op korte of middellange termijn roestvorming geeft. De vroegere klassieke spijlenpoorten, uitgevoerd in volle massieve stalen staven en latten, zijn wel sterk als staal. Aangezien een aluminium tuinpoort schuifpoort of draaipoort niet roest of rot, overtreft zij qua levensduur de houten en stalen poorten in ruime mate. De perfecte afwerking van je tuinpoort. Qua poortafwerking zet een houten tuinpoort of schuifpoort absoluut de toon t.o.v. Hout wordt namelijk geschaafd, geschuurd en gemolureerd tot ze haar perfecte vorm en afwerkingsgraad bereikt. Alle klassieke tuinpoorten met planchettevulling kunnen worden gemaakt in hout, in tegenstelling tot moderne vlakke en strakke tuinpoorten.
Alupoort Schuifpoorten, draaipoorten en schuttingen.
Google Tag Manager. Wegens het corona virus zijn we op zaterdag alleen open op afspraak. Alle modellen worden op maat gemaakt. Alle afmetingen mogelijk. Bekijk het aanbod draaipoorten. Schuifpoort op rail. Alle modellen op maat gemaakt. Bekijk het aanbod schuifpoorten. Alle modellen worden op maat gemaakt. Alle afmetingen zijn mogelijk. Bekijk het aanbod schuttingen. Gratis advies of een gratis offerte? Heeft u vragen over één van onze poorten? Contacteer uw specialist in poorten. Tel: 02/252.25.25 015/41.41.42. Fax: 02/252.26.26 015/41.41.44. Alupoort poorten en schuttingen. Exclusief in kwaliteit. Alupoort meer dan 40 jaar specialist in poorten en afsluitingen. Fabrikant van aluminium draaipoorten en schuifpoorten en schuttingen. De poortpanelen, poorten en schuttingen worden geheel in eigen beheer ontwikkeld. Alupoort heeft eigen productie ateliers te Zemst en Vilvoorde. Aile constructiewerken worden in onze eigen ateliers gemaakt waardoor een grondige kwaliteitscontrole over het volledige productieproces mogelijk is. Alupoort heeft een eigen plaatsingsdienst met professionele vakmensen. Onze poorten kunnen voorzien worden van automatisatie, parlofonie of videofonie.
Draaipoorten BM Technics Smeedijzeren poort, moderne draaipoort Scherpe prijs.
Draaipoorten zijn verkrijgbaar in allerlei materialen en afwerkingen. Een smeedijzeren poort is een decoratieve uitbreiding aan uw woning, terwijl een strakke, moderne draaipoort voor een eerder functionele toets zorgt. Bij BM Technics vindt u draaipoorten aan de scherpste prijs. Bent u op zoek naar een mooie draaipoort voor uw woning? Contacteer BM Technics voor een offerte op maat. Draaipoorten van topkwaliteit. Of u nu kiest voor een moderne draaipoort of één van onze ietwat klassieke varianten, BM Technics is uw garantie voor draaipoorten van topkwaliteit. We werpen onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in de strijd om u de meest kwalitatieve poort voor uw budget aan te bieden. Prijs en kwaliteit gaan steeds hand in hand bij BM Technics. Onze moderne poorten zijn elegant, ideaal voor wie de uitstraling van zijn of haar woning wilt opwaarderen. BM Technics garandeert de kwaliteit van uw poort, of het nu om moderne metalen poorten, aluminium, ijzeren of poorten uit een ander materiaal gaat. Hoe ambitieus uw project ook is, BM Technics combineert het met een van de moderne draaipoorten uit het ruime gamma. Dankzij ons ruime aanbod metalen tuinpoorten zijn de veiligheid en privacy van uw tuin gegarandeerd.
Industriele en particuliere poorten Afsluitingen Wille.
Uw specialist voor al uw poorten. Door te investeren in een poort van Afsluitingen Wille garandeert u uzelf duurzaamheid en kwaliteit. Onze poorten zijn optimaal voor de ingang van bedrijven en huizen. Ze bieden een veilige doorgang en kunnen tegen een stootje. Wilt u vermijden dat u telkens op een knopje moet drukken om uw poort te openen? Kies dan voor een automatische tuinpoort van metaal of een ander materiaal. Dit bespaart u naast tijd ook moeite. Een houten poort is perfect om uw woning af te schermen van de straat. Met zijn natuurlijke en warme uitstraling biedt het een echte meerwaarde aan uw woning. Een houten poort groeit ook mee met de tijd en is een duurzame investering. Wij bieden houten poorten aan volledig op maat van uw wensen. Wij leveren en plaatsen tevens aluminium poorten op maat. Zowel schuifpoorten als draaipoorten in aluminium zijn mogelijk.

Contacteer ons