Meer resultaten voor stalen hekwerk poort

stalen hekwerk poort
Home.
Poorten en hekwerk. Onze voornaamste producten. Moderne poorten hebben een minimalistisch, strak ontwerp en kunnen vervaardigd worden uit staal, aluminium of cortenstaal roestlook. Aluminium, een veelzijdig materiaal met gekende voordelen maar ook minder gekende nadelen. Correct verwerkt gaat ook dit metaal levenslang mee. Houten Woodlook poorten. Een houten poort met alle kwalitatieve voordelen van metaal? Of een metalen poort met echte houten inzet? Bij creëren uw droompoort! Authentieke ramen en deuren. Stalen ramen en deuren zijn een eye-catcher in je interieur. De oude technieken van welleer combineren we met de nieuwste technologie voor een authentieke look. Smeedijzeren of klassieke poorten hebben een tijdloze uitstraling en passen uitstekend bij een traditionele of landelijke woning. Schuifpoorten kunnen zowel modern, klassiek als industrieel uitgevoerd maar beschikken steeds over een robuurste rail en loopwielen in RVS. De industriële look is niet enkel functioneel op een bedrijfsterrein maar kan ook perfect aansluiten op een particuliere woning. Zwevende of vrijdragende poorten hebben geen rail in de oprit. Ook hier gebruiken wij steeds de loopwielen en geleidingsbalk van TOUSEK. Oranjeriën en decoraties. Een oranjerie van Poorten Laenen is geen typische veranda, er worden immers geen standaard raamprofielen gebruikt maar zeer smalle kaders van vol ijzer.
Poorten Hekken in staal Metaalconstructie Hansoul te Linter.
Of het nu gaat om een poort of afsluitingen met spijlen, traliewerk, wij zorgen voor een precies afgewerkt resultaat op maat. Geef ons een voorbeeld van wat u voor ogen had en wij maken een poort of hek dat helemaal voldoet aan uw noden en smaak.
Stalen Hekwerk Paal, 96 B x 206 H.
Stalen Poort Paal, 96 B x 206 H. Voeg toe aan favorieten. Net stalen hekwerk met bijhorende paal. Breedte: 96 cm. Hoogte: 206 cm. Hardafstand spijlen: 15 cm. Prijs is per stuk en verzenden is mogelijk. Meer informatie Artikelnummer 2526.
Hekwerk poorten: bestel direct een bijpassende poort! NuBuiten. Hekwerk poorten: bestel direct een bijpassende poort!
Douglas paal 150 x 150 mm 250 cm Zweeds Rabat Douglas 195 mm 300 cm Zweeds Rabat Douglas 195 mm Zwart geïmpregneerd 400 cm Douglas gording 65 x 145 mm Sc. 300 cm Zweeds Rabat Vuren 195 mm Zwart 300 cm Blokhut Vilano 350 x 220 Aluminium overkapping met shutters 300 x 300 cm C1 Overkapping Fijnbezaagd 300 x 500 cm. Project 5 Boven-Hardinxveld Project 6 Hardinxveld Project 7 Hendrik-Ido-Ambacht Project 12 Reeuwijk Project 15 Hardinxveld-Giessendam. chevron_left Hekwerk staal. Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. Uw bestelling afhalen. Bezoek ons Experience Center. Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven. Alle poorten kunt u hieronder terugvinden. De degelijke kwaliteit maakt dat uw hekwerk sterk staat en tegen een stootje kan.
Vergelijking hout-metaal-aluminium tuinpoorten Hortipoort bvba.
Moderne tuinpoorten worden opgebouwd uit een kokerprofiel met een wanddikte van 2 mm, wat ervoor zorgt dat de lassing van de verbinding 2 mm diep is. Aluminium is sowieso sterker dan hout, maar intrinsiek iets minder sterk dan staal. Toch wordt ook een aluminium tuin of schuifpoort als een volledig poortgeheel heel sterk in elkaar gelast. Onze gelaste aluminium tuinpoorten bestaan uit kaderprofielen met een wanddikte van 5 mm, of 25, maal zo dik als een stalen poort. Deze wanddikte zorgt ervoor dat het materiaal zeker zo sterk is dan staal. Bijkomend voordeel is dat de volbad dieptelassing op de verstekken gebeurt op tweemaal een wanddikte van 5 mm in plaats van 2.5 mm bij staal. Dat maakt dat de verbindingslassen tweemaal zo diep zijn gelast dan bij een stalen tuinpoort. Scharnieren en sloten voor tuinhek en schuifpoort. Alle kwalitatieve tuinpoorten beschikken over scharnieren, regelbouten en sloten/krukken in roestvrij staal. Bij een houten tuinpoort schroeft men stalen scharnieren met schroeven in het hout, of worden vaak nog bouten los door de poort naar buiten toe bevestigd.
Tuinafsluitingen, tuinpoorten, garagepoorten én alles voor je terras tuin! Shape. Shape. Shape. Shape.
Je kan ze verkrijgen als looppoort, schuifpoort of draaipoort. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze tussen een enkele of dubbele tuinpoort. Tuinpoorten zijn beschikbaar in diverse standaard afmetingen, maar ook maatwerk is een optie! Ze worden altijd bevestigd aan kolommen ronde of vierkante palen of hekwerken. Je kan ze ook laten automatiseren voor meer comfort! Metalen tuinpoorten zijn beschikbaar in groen, grijs zwart! Denk ook aan de palen rond of vierkant waaraan je de tuinpoort bevestigd, deze zijn ook bij Zelfbouwmarkt beschikbaar. Metaal of hout? Omwille van zijn karakteristieke uitstraling heeft metaal zowel voor als tegenstanders. Sommigen vinden metaal als materiaal stoer en robuust, anderen beschouwen het als te koel. Ook de hogere kostprijs is voor sommigen een struikelblok. Hou er wel rekening mee dat deze hogere prijs op termijn wordt gecompenseerd, aangezien je na de aanschaf geen onderhoudskosten meer hebt, wat wel het geval is bij houten tuinpoortjes. De keuze voor een metalen poort heeft meestal te maken met de lange levensduur ervan.
Poorten en hekwerk Green Center Poorten.
Een poort kan vrijstaand op een oprit geplaatst worden, maar kan ook in een compleet hekwerk staan om uw domein optimaal en met een prachtige uitstraling af te sluiten. Stalen poorten: verzinkt tegen corrosie en gepoederlakt in elke RAL kleur. Aluminium poorten: gepoederlakt in elke RAL kleur.
Hekwerk/Poorten Bemeco.
Wij zorgen voor de automatisatie van al onze poorten en hekwerk. Poorten of hekwerk die volledig aansluiten op uw wensen. Onze afwerking is stuk voor stuk op maat, maar ook ons persoonlijk advies is volledig op u toegespitst. Zoekt u de perfecte oplossing in een nieuwbouw of bij renovatie? Hebt u uw zinnen gezet op een design look of bent u eerder voor een klassieke stijl te vinden? Wij luisteren naar uw wensen. Afhankelijk van uw specifieke situatie weten we de ideale poort of het ultieme hekwerk voor u te realiseren. Meer informatie, een offerte? Bemeco in Haaltert, Oost-Vlaanderen, geeft het u met de glimlach. Neem dus gerust hier contact met ons op! Uw specialist in metaalconstructies! Metalen trappen, Inox trappen, Stalen trappen Leuningen Hekwerk.
Hekwerk kopen? Draadschermen, hekken poorten.
Je kunt ze ook perfect gebruiken om met groene beplanting ertussen een groene muur mee te maken. Hekwerk en poorten bestellen bij Brico/Plan-it. Bij Brico/Plan-it vind je alle benodigdheden voor gaashekwerk, tuinhekken, sierhekwerk en overige materialen waarmee je een omheining kunt aanbrengen. Voor al het hekwerk leveren wij een bijpassende poort.
Poorten Archieven Metallooks.
Posted by metallooks in Aluminium Poorten with Geen reacties. De Kwai VP is met zijn strak design een poort die bij veel woningstijlen kan toegepast worden. De kader heeft een dikte van 60x40mm hiertussen zijn volle platen gemonteerd. De hoogte van. maart 28 2018. Posted by metallooks in Metalen Poorten, Poorten with Geen reacties. Zenne is een poorttype dat we alleen in staal kunnen vervaardigen. Dit model wordt gekenmerkt door vierkante kokers die bovenaan verbonden zijn met mekaar. Zoals al onze modellen kan het type Zenne. maart 13 2018. Posted by metallooks in Metalen Poorten with Geen reacties. Type V is een zeer eenvoudig recht model met vierkante spijlen in staal. Zoals al onze poorten kan dit poorttype vervaardigd worden in dubbele draaipoort, schuifpoort, enkele vleugelpoort of hekwerk en kunnen.
Smederij Frank Jacques Projectcategorieën Poorten hekwerk.

Contacteer ons